Winkeltje

Als scouts vinden wij uniform zeer belangrijk. Eerst en vooral is het dragen van een das verplicht. Zo laten we duidelijk zien dat we samen een groep vormen. 

Daarnaast verwachten wij dat alle leden hun T-shirt of trui van den 30 dragen. Deze zijn verkrijgbaar in ons winkeltje. Bij de oudere takken (Jonggidsen en Gidsen) verwachten we dat de leden een hemd dragen.Verder raden wij elk lid aan om een scoutsrok aan te schaffen, maar dit is niet verplicht.

Elke eerste zondag van de maand zal er een winkelmoment zijn na de vergadering. Het winkeltje is in de lokalen zelf (via de zij-ingang: Prins Bouwdewijnlaan 352)

Voor een hemd, broek of rok moet je bij de Hopper zijn. Adres: Wilrijkstraat 45, 2140 Antwerpen https://www.hopper.be/nl/winkels

Wat kost dat allemaal?
• Das met fluorescerend lint: 12 euro
• T-shirt: 15 euro 
• Trui: 17 euro (kids) en 20 euro (volwassenen)

Betalen kan ter plaatse bij voorkeur met bancontact of cash.

Wij verkopen eveneens tweedehands dassen, t-shirts, truien en hemden (beperkte voorraad) indien u geïneteresseerd bent kan u hier altijd achter vragen. Deze worden uiteraard aan een goedkopere prijs verkocht. !! Als u thuis nog een oude das, t-shirt, trui of hemd hebt liggen waar uw dochter niet meer in past mag je deze altijd aan het winkeltje schenken dat de tweedehandswerking blijft draaien.

Indien u nog vragen heeft, mag u ons altijd contacteren via winkeltje@30ste.be.